pavouk

pavouk

Anotace: křivdám z pavučin

Mám ze slov
které zabolí
jak zrada kamaráda
pletenou lávku údolím
tam u Eldoráda
ze slz lan bílou od soli
s páteří hada
z té lávky dolů padá
komu čas naplněn
do těch vod pěn
divokých

Mám z vět
a souvětí
ve spleti lián
a ze strun pián
nad lávkou pavučinu
zásoby blínu
tak na tři léta
jsem ten co splétá
ty křivdy zlý
a dlaně mý
jsou ochlupený
jak nohy tarantule
máš šanci skoro k nule
když v pasti k ránu
v zmítání
tě moje dlaně poraní
jsem pavouk s okem havraním
co kříž mu záda zdobí
a soukám nitě zloby...
Autor zenge, 23.07.2010
Přečteno 422x
Tipy 34
Poslední tipující: Krahujec, Zefi, Holis, Mario de Janiero, BArBArKO, Paulín, carodejka, Psavec, labuť, teď už nikdo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sotva koukám
málo soukám
máslo stloukám
houkám loukám
píseň broukám
v trávě
právě..
ST!

25.07.2010 23:21:00 | Mario de Janiero

st.

24.07.2010 19:26:00 | Paulín

Hezké.

24.07.2010 12:32:00 | carodejka

st!

23.07.2010 21:56:00 | hašlerka

To, co tě zdobí,
nejsou nitky zloby,
ale básničky,
co hladí,
a někdy taky zlobí(š)!

23.07.2010 17:59:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí