V místnosti

V místnosti

Anotace: pravdy...

Uzamčená jsem dávno v Tobě
slova chtěná hledej v pravdě
Na rtech mám chuť Tvého vína
opij mou touhu a sáhni mi do klína

Zeptej se proč Tě tolik svádím
když jsem v podvazkách..asi se zblázním
Na zámek zamknu svoje srdce
city stranou,jen slib o mně o Té holce....

Na řecký způsob slova pravdy
vím,že nemůžu být ta..navždy
Ve snech zdávám se i Já Tobě
tlumíš mě už dávno předtím v sobě...

Řekni mi pravdu co saje Tvůj chtíč
nebo zavolej: táhni z mé lásky ihned pryč!


Alétheia....je náš klíč....
Autor Kett, 05.08.2010
Přečteno 542x
Tipy 16
Poslední tipující: mida, Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry, ajlonka, Květka Š., J's .., P.Z., Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-(...hezky napsané...ST

05.08.2010 19:29:00 | ajlonka

ach...ST

05.08.2010 15:43:00 | sobý hnusec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí