May

May

Anotace: astrálním cestovatelům....

Jsem trochu Karel May
a tulák po hvězdách
nebyl jsem tam
kde všichni už to znaj
přesto ten prach
podél cest
a světla měst
znám skoro do detailů
jak slepec co čte v Braillu

Mám v hlavě mapy světa
a létám léta
dotýkám se
krajin i minulosti
znám taje
z chodeb pyramid
a z přesýpacích
starých kostí
v tmavých koutech
vězním klid
abych si občas připomenul
ten krátký záblesk žití
z chvostů létavic
a další smrti vstříc
s vírou v převtělení
dál kráčel v hradbách
rovnodenní
Autor zenge, 05.08.2010
Přečteno 371x
Tipy 30
Poslední tipující: Holis, pamp_elka, Psavec, BArBArKO, Bíša, Mario de Janiero, Špáďa, Kett, nejsembásník, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vím, mayday...

/líbila se mi/

08.08.2010 15:24:00 | pamp_elka

...rozorat meze fantazie
a v dlouhém lánu poezie...snít...
ST!

06.08.2010 23:29:00 | Mario de Janiero

nejde to jinak, musím ST dát,
za krásné čtení, jak si umíš hrát...

06.08.2010 07:21:00 | nejsembásník

krásně napsáno..ST!

05.08.2010 21:05:00 | hašlerka

...moc dobrý(jen bych napsal "v tmavých...") ST

05.08.2010 20:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí