Mrtvá vášeň

Mrtvá vášeň

Anotace: Zabítá vášeň

Krev proudí konečky mých prstů.
Citím své srdce, slyším svůj dech.
Vábivá touha větru.
Vášeň prosakuje, teče po mích zdech.
Užívám si smyslnosti a čas rychle běží.
Chci si užít do sytosti,
však po mém boku mrtvola leží.
Cítím její zápach s vůní mého pokoje.
Zrezavělé srdce nemůžu dát do stroje.
Leží, spí, její duše v nicotě bloudí,
ulehnout k ní, to po mě loudí.
Její zavřené oči hypnotizují vše co se ještě hýbe.
Propadni do propasti a mrtvé tělo líbej.
Kdo odolal nechť mi prosím odpoví!
Jak se má pouta od nicoty odpojí?
Autor Richie12, 06.09.2010
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Z kapky deště, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí