Bohmenwald

Bohmenwald

Anotace: šumu staré Gabrety.....pokusům a mamonu

Snad ještě z mrtvých vstanou
ty lesy Gabrety
a větry co tu vanou
ozvěny stoletý
a medvěd poslední
a sokol stěhovavý
a řeka zase splaví
kanálem Schwancenbergů
naději v štěrku
a zpátky ten šum listoví
a závan rozumu
a moji cestou k dědovi
tam kolem konzumu
procházím v brázdách
těžkých strojů
a z bojů..
znalců lesa
mi mysl klesá
jak prádlo z plajchu
pod klády cestou k Osteraichu
Autor zenge, 26.09.2010
Přečteno 686x
Tipy 33
Poslední tipující: Špáďa, BArBArKO, Gabrielle, Mbonita, modrá..., Holis, Dota Slunská, labuť, nejsembásník, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné..ST!

26.09.2010 23:09:00 | hašlerka

Když čtu tvý básně zvláštní pocit mám, jako když ten příběh já sám prožívám...
ST!

26.09.2010 22:34:00 | Mario de Janiero

U vás těžíte do Rakouska,u nás do Německa.Ale Němci nám za to zase pošlou úhlí.

26.09.2010 22:02:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí