Sex??...

Sex??...

Anotace: ...nebo aspoň touha po něm

Je jako voda
Když míchají se naše sliny
Je jako jídlo
Když hltáme své jazyky
Je jako posilovna
Když proplétají se naše těla
Je jako kravín
Když jde cítit náš pot
Je jako řev lva
Když poznáš můj hrot
Je jako italská rodina
Když je zrovna hádka
Je stejně vymyšlený
Jako pro děti pohádka
Je jako čeští politici, lžou
Jak ty když předstíráš orgasmus
Je jako struna co ladí
Když mě tvé vlasy hladí
Jako krásný obrázek
Když proti sobě stojíme nazí
.
.
.
Všechno jsou to p***čoviny
Zas čeká mě jen vyhonění
Autor JohnyD., 27.09.2010
Přečteno 561x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Pythonissa__, Chancer, dream in emptiness, Jiná
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

haha,ten závěr je dokonalej!

10.10.2010 17:49:00 | la loba

Hehe, neboj, je nás víc :-)

28.09.2010 11:56:00 | Chancer

nektera slova bych vymenila, ale konec dokonaly.. jsme na tom stejne ikdyz z jine strany.. =D

28.09.2010 11:46:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí