Na pikanou

Na pikanou

Anotace: platům,ziskům...záplatám a trochu konspiracím....

Šmelina a eskamonce
s čísly mezi sazbami
ruka rukáv
vzniky ..konce
dýmka míru,tamtamy
dosadí si náčelníka
radu starších
co křidýlka
..přistříhnutý
potom najmou balamuty
kampaň
víno z Šampánie
a zas hijéé
v stejných tratích
u opratí
karty zlatý
a tu lůzu třískej latí
ať víc platí
ať víc platí
říkala mi moje máti
že jí kdysi bába její
poudávala moudra starý
že nesklízejí
ti co sejí
jedou jen ti co se káry
křečovitě drží
projíždějí podél strží
ztrhávají vetché břehy
do záplat pak dávaj stehy
z rozpůlenejch dešťovek
a těch schovek
bez pikaný

..na klepadlo v zámku Lány?
Autor zenge, 30.09.2010
Přečteno 316x
Tipy 26
Poslední tipující: Špáďa, Marfuša, Bíša, Kapka, BArBArKO, teď už nikdo, Mario de Janiero, Gabrielle, 6thSun, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo to se čte lehce, bodejť dyž je to zase Zengebuš

04.10.2010 19:57:00 | Marfuša

...jedem střídavě
v plné výbavě
EBD...ABS...STB...ABL...
piky-plky UŽ JDU!
ST!

01.10.2010 11:03:00 | Mario de Janiero

Strhující proud.

01.10.2010 07:56:00 | Dota Slunská

st!

30.09.2010 23:09:00 | hašlerka

Já věděl, proč si šetřím hvězdičky. Tak tady jsou: ST***!

30.09.2010 21:17:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí