Sex neboli Milostný akt

Sex neboli Milostný akt

Anotace: každý se chce milovat.

Sbírka: Básně

Krásné oči Tvé vábí, lákají,
rty Tvé rudnou. A já?
Jsem z těch, co čekají...
Ale slabá je vůle má.

Vstávám a Ty se usmíváš.
Víš co přijde, vím co chceš.
Ledový oheň, suchý padá déšť.
Zakláníš hlavu a oči zavíráš.

Jsem detektiv, co Tě poznal.
Jsi můj dárek, co jsem dostal.
Jsem ten, co Ti všechno dá.
Jsi prostě láska má.

Šeptáš jak máš mě ráda,
prohýbáš se a chceš víc.
Jsi jak horká čokoláda,
rozpouštíš se a moje líc,
ozařuje Tvé tělo, vlasy.
Je to možné, tolik krásy?

Nemám sílu - prohraji.
Můj chtíč roste - a ty?
Rty Tvé mě líbají, ohhh
nevydržím, nejsem svatý...

Teď si zase hraješ Ty,
ale jsi na tom jako já.
Nahota je Tvými šaty,
tak kdo se komu odevzdá?

Pokaždé stejně a stále různě.
Hoříme spolu, zmíráme touhou,
tolik rozkoše, je to až hrůzné.

Nedá se vyjádřit myšlenkou pouhou,
ta láska, co nás dva pojí
jelikož jsme navždy svoji.

Už spinkáš, vlasy na polštáři,
láska z Tebe Lásko září,
a v Tvé krásné tváři...

...půjdu už taky spát,
abychom se zítra
mohli zase milovat.
Autor Orryones, 08.10.2010
Přečteno 684x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí