Porno

Porno

Anotace: snad sem to zařadil správně...

Jó, ty lidi od porna
to je banda odporná
O pravé lásce nemaj páru
furt to dělaj do análu

Dnešní porno se mi hnusí
předváděj tam jen psí kusy
Různé krkolomné pozice
na všech možných místech krom ložnice

Slečny, dámy i babičky
Lezbičky, budoucí rodičky
Dědové s modrou pilulkou
Ta co si to dělá okurkou

Černoch se sto centimetry
Dudy jak vysoke tatry
Latex, skřipce, biče
Chvilkové ukojeni chtíče

Dneska se dá koupit každý
proto tu porno bude navždy
Ať už chceme nebo ne
natáčet se nepřestane
Autor Fungal, 24.10.2010
Přečteno 741x
Tipy 19
Poslední tipující: suzuki.mel, ilona, James Libustka, Don Darko, la loba, hyenka, Šerák, v.hercik, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsem se zasmála od srdce!!!

25.10.2010 16:36:00 | la loba

Tak tohle mě rozsekalo :-D

24.10.2010 22:23:00 | Philosophic Theory

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí