Beatles-Yesterday

Beatles-Yesterday

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=lwS_YDzxH3M&feature=related

Povídej...

Co maj z domů
římsu k lásce tvej
..znát luxus
k tomu všemu
bejt čistej

Ó je mi líp
i nestřídej
v sadě svým

A co bylo včera
nech to být
vlasy zšednou
hory oněmí
..ó nejsem zlej
prej bude líp

..Další

Má tu schovanou
jdou..snů se ptej
..daj se
sám vyvolávám
.furt osud zlej
..na něj klej
znovu zase mizí
vítr zlej
daj mi zas z listu
a teď hrej
jo pro zbylí
jen posbírej

Další..
K zlatu jdou a nedojdou
vzhůru sem
k lásce
tam vyvolávám
v tom s tebou děj
..čaroděj
znovu zase mizí
klidně klej
plání jde k městu
tak si přej
jo za chvíli
mi zavolej

.hmm...
Autor zenge, 07.11.2010
Přečteno 343x
Tipy 33
Poslední tipující: Holis, Bíša, Mbonita, Dota Slunská, Špáďa, ZILA78, NikitaNikaT., Verena, Romana Šamanka Ladyloba, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nu, jde ti to skvěle!

08.11.2010 08:14:00 | Dota Slunská

Dnes už podruhé... žasnu!

07.11.2010 23:17:00 | Špáďa

Parádní ST

07.11.2010 20:58:00 | Javavia

volám ti, že píšeš skvěle..ST!

07.11.2010 20:14:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí