George Harrison-My Sweet Lord

George Harrison-My Sweet Lord

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=wynYMJwEPH8

Mám svou loď
..hm malou
mám svou loď
míli k molu cíl
v cíli jednu miluju
ví-li jakou sílou
na Klondejk
tou mou malou
..hm malou
mám svůj Yawl
mám svůj Yawl
chvíli já vesluju
chvíli jen tak pluju
chvíli vane tou silou
jen foukej svou
ba jo
mám svou loď
..hm malou
do těch vod
míli k molu cíl
síly z voru smyl
z žíly vln tou silou
z žíly vln tou silou
tolik dej..coul ou
pak pravou
mám svou loď
..hm malou
mám svou loď
vidí vodu cíl
víly rodu Neptunů
snili i svou snivou
od necek s tou mou malou
..hm má svou loď
.hm malou
má svou loď
..
..
chvíli jen tak pluju
chvíli existuju
chvíli jako šou přijdou
se zlou ciklón s bouří
.malou
..hm malou
mám svou loď
..hm malou
...
...
Autor zenge, 10.11.2010
Přečteno 339x
Tipy 23
Poslední tipující: BArBArKO, Zasr. romantik, Bíša, hašlerka, j.c., Holis, labuť, Špáďa, CULIKATÁ, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tleskám..ST!

12.11.2010 19:22:00 | hašlerka

Vladimír říká ptákovina, no já si ji zkoušel zazpívat...
:o)
Jiří senior

11.11.2010 21:26:00 | j.c.

Opět překrásná ptákovina! Zase jsem z ní byl po prvních verších téměř hotovej!

11.11.2010 00:53:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí