Příliš mnoho tuláků

Příliš mnoho tuláků

Anotace: ...

Tvůj úsměv je hieroglyf
co nerozluštím
tvé oči jsou černá prázdna
co pohltí
mé buněčné jádro

a jen tak
z plezíru

ho pošlou na pouť
po hvězdách

Tvé ruce jsou
ladičky vzrušení
obruče mého hrdla

na prstech jedné ruky
ti spočítám příliš mnoho
pánských zářezů

tvé okvětní vnitrozemí
je azylem tuláků
v podivných pláštěnkách

pohlavní nemoc
musí o dům dál
směješ se sebejistě

s dalším hieroglyfem
čteš si transparent
v mých očích

Chraň si své sny

a zvesela máváš
mé odplouvající bárce ...
Autor smudlinek, 12.11.2010
Přečteno 411x
Tipy 25
Poslední tipující: Jats, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, JardaCH, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Žqáry, labuť, Agniezka, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jednou napíšu bedekr vlastního života ... ale pro koho vlastně? ...

12.11.2010 14:37:00 | JardaCH

Pěkné a dobře čtivé a líbí se mi Tvé obraty. ST!***

12.11.2010 10:02:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí