Plž

Plž

Anotace: Jituš a létu na Ibize ,naší masně....

Potkal plž plže
v Praze v mlze
ptal se zda může
když ránem buzen
cinkotem tramvají
..spát
ale kuš řekl plž
já bydlím u Jituš
u té co zdh jí muž
za jednou z Moulin Rouge
a ta má krásný sad
tam ticho pod stromy
a vlhký prostředí
nejsou tam lakomí
vodu tam neředí
..solí
mám výhled do údolí
a kýbl slizu
na zimu jezdím na Ibizu
abych tam krásně změk
to šnek
se takhle nemá
ba ani Ema
co v masně masa má
na hácích mezi rasama
potulných čoklů
já viděl z soklu
když slizkou trasou
jsem kdysi lez
ta masna byla samej pes
br
to Jituš maso nejí
a ani já
kupujem dole u kolejí
jen hlávky salátu
na moji prostatu
a Jituš dobrotu
na kolem holotu
koukám se skrz můj prst
a Jituš prs
i když má dole zrz
rád bych si jednou vrz
vize?
....Třeba tam na Ibize.
Autor zenge, 27.11.2010
Přečteno 323x
Tipy 26
Poslední tipující: jiljovský, Mbonita, hašlerka, Špáďa, Holis, teď už nikdo, ZILA78, NikitaNikaT., Psavec, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)) ST!

28.11.2010 10:38:00 | hašlerka

Se směju na plnej céres,
až mám rez na PC z nerez.

A hlavně, krásná báseň plná poezie!

28.11.2010 00:16:00 | Špáďa

O tom, kde žijí plži
má žena ví, však mlží...
ST!

27.11.2010 12:53:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí