Svádění*

Svádění*

Anotace: ...včerejší

Jako harémová otrokyně
svádím tě
tancem plodnosti

Oděna v rouše Evině
opíjím tě
žárem jsoucnosti

...před tebou
ztrácím
svůj pás cudnosti...

A smaragdovou zelení
se vpíjím
do tvých šedých očí
do tvého klína
rty své smočím
a tělo mé
když kolem tvého
se točí
do ouška šeptám
"vem si mě"

A horkost noci
roztápí nás
v kapky něhy
Žárem naší vášně
roztávají sněhy
Jsi ve mně lapený
jsem v tobě ztracená
jak krůpěj krve
ve sklenici
červeného vína...
Autor jvacl, 16.12.2010
Přečteno 806x
Tipy 26
Poslední tipující: A. L. McCawley, Princezna.Smutněnka, vánek, Já sám, Jakub Lasak, ziriant, Jeronym., Holis, hašlerka, poustevník Jirka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak stejná jako ostatní a přeci jiná.

13.01.2011 12:16:00 | vánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí