včerejší den

včerejší den

Anotace: no prostě úžasnej den :)

Sbírka: Ty si ta jediná

to co jsi se mnou udělala,
tomu se snad nedá uvěřit,
jak mne si včera potesila,
ne,nedá se tomu uvěřit.

no ale prostě je to tak,
byla si naprosto úžasná,
a nejvíc mne potěšilá,
ta tvoje tvář usměvavá.

to mne se tak moc líbilo,
že ani nevíš jak moc,
to muj usmev na tvari rozzařilo,
snad ještě více,více než na jednu noc.

ten usměv mám ještě teď,
a také ten krásný pocit,
že ode mne odcházíš šťastná,
to je prostě dokonalost sama.

a ty slova od tebe,že jsem úžasný,
doufám že jsem ti to potvrdil,
tím nádherným včerejším milováním,
jestli ano,tak jsem moc šťastný.

lásko moje jsem strašně moc šťastný,
že krásné chvíle prožívám zrovna s tebou,
ať je to třeba milování,nebo povídaní si s tebou,
prostě tě miluji,to ti je doufám jasný.
Autor Dubínek, 30.12.2010
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí