Chameloš

Chameloš

Anotace: všem....

..A písmem kostrbatým
teď když jsou dlouhý zimy
svým novým perem zlatým
já píšu anonymy
v tradicích pokračuju
je to tu zavedený
když vždycky něco čuju
mý uši mají stěny
a škvírou mezi vraty
a nebo za záclonou
dřív na to byly zlatý
doby jak moje pero
schovaný mezi dráty
tou naší rudou zónou
pivo a knedlo zelo
přikryto startek clonou
aby se nevědělo
o těch co tady tonou
člověka dělaj šaty
tak nosím uniformu
a beru zas dva platy
na pivo chodim k Volmům
pípa tu pivo valí
a obraz zas jim chybí
prej na něj mouchy sraly
pořád ty stejný chyby
v garáži Maseratti
to místo šestsettrojky
pro nás ty demokraty
dráty a v klecích sojky
leju si destiláty
trychtířem do vývojky
po vzoru mýho táty
co bejval estébákem
jako červ v poušti Gobi
umím se podle doby
přepravit správným vlakem
v počasu všelijakém
natřít se všech barv lakem
...bejval sem dobrym žákem.
Autor zenge, 11.01.2011
Přečteno 393x
Tipy 37
Poslední tipující: hašlerka, šuměnka, Aťan, modrá..., labuť, Špáďa, René Vulkán, Gabrielle, Zasr. romantik, teď už nikdo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

excellente

ST!

13.01.2011 20:17:00 | hašlerka

A ještě jsem zapomněl pochválit za bezvadný a výstižný název...

12.01.2011 01:49:00 | Špáďa

Kdyby tu byl trojtip, tak ho ode mne máš! Takhle jen, ne však mojí vinou, za velký ST(B)!!!

12.01.2011 01:48:00 | Špáďa

Osobitá, jako všechny tvoje, a každá má tvé identifikační znamení.

11.01.2011 21:34:00 | Dota Slunská

I když tvé chřípí větří
co kolem nás se děje
tak nic se nevyšetří
po pádu do závěje
kde žije chobotnice
sudička beznaděje
co chapadel má více
a pravdě se jen směje...
ST!

11.01.2011 19:21:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí