Brutální něha

Brutální něha

Anotace: o jedné zaslouženě potrestané

Zmučená divožena
náruživostí těžce vinná
za svojí touhu nenasytnou
popravená na lůžku
milostnou torturou.

Napůl téměř nepříčetná
vzdychala a svíjela se slastí
z mazlení, líbání a hlazení
jen nepatrný zbytek mozku
udržoval ji při vědomí.

Ach bože, třikrát běda
nedočkala se smilování
i když v zoufalství brečela
že už je zcela ukojená
a orgasmy zahlcená.

Exekutor nevynechal
ani kousek nahého těla
a nemilosrdně z ní vypudil
voňavé tělní tekutiny
do bílého prostěradla.

Tomu se neubránila
opakovaně prošpikovaná
odspodu až téměř do hlavy
sténající o smilování
než skončila v bezvědomí.

Nečeká ji však odpuštění
až příliš veliká je její vina
brzo bude zas vydána katu
a opět ji čekají muka
nesmírné něhy brutální.
Autor casla, 28.01.2011
Přečteno 618x
Tipy 13
Poslední tipující: Jats, šuměnka, Sladkalu, Linzerka, ZILA78, Květka Š., CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm konec něžností ..takhle paráda :)

08.03.2011 10:08:00 | Jats

brutální něha
mnohdy těly běhá
a jindy úpí muži
když ženám slasti dluží...

19.02.2011 19:00:00 | šuměnka

Promiň, dvakrát jsem to nechtěla..

28.01.2011 22:18:00 | Kapka

Tak v tom jsi trochu naivně
i když ti tleskám za snahu

28.01.2011 22:13:00 | Kapka

Tak v tom jsi trochu naivně
i když ti tleskám za snahu

28.01.2011 22:12:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí