Mít Výrobní prostředek ...

Mít Výrobní prostředek ...

Anotace: ***- ... - je dost důležitý ...

.

Mít tak malou vagínu,
žil bych život bez splínu
netrápil se samohanou
peníze si dával stranou

I tak ale spořím státu
už mě stály pěknou vatu
nechodí si pro dávky
z 8 Déčka volavky ...


***- ...

.


-----------------------------------------------------

*


Comment "pichlasovi" k básni "Vyšší nadstandard .. "


23.2.2011 18:08

.
Autor HarryHH, 25.02.2011
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, cevert, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí