Dotýkáš

Dotýkáš

Anotace: :) trošku pocit :)

Cítím tvý rty na kůži svý
Cítím jak dotýkáš se mě všude

Rozehříváš tělo mý vzrušený
Jen mokrá skvrna tu po nás zbude

Prsty hbitý, a ona chce víc
Jazyk lentilky něžně hladí

Vem si mě, nechci už nic
Tvůj pohled mě žhavě svádí

Obejmu tě a už nikdy nepustím
Chci cítit tvoje horký tělo

Ve tvým náručí slastí se rozpustím
Je to přesně to co mý tělo chtělo

Klubko nahých těl
Vteřiny, minuty, hodiny, dny

Pár uměleckých děl
Plníš mý nejtajnější sny

Šeptáš mi žhavě že jsem sprostá
Než přirazíš prodlevu mi dopřeješ

Jsem z tebe šílená, toť pravda prostá
Vždycky mě jak oheň zahřeješ

Zůstaň ve mě, nenech mě jít
Chci tě od rána do noci

Nechci o tobě zas jenom snít
Přiznávám, už není mi pomoci
Autor Moniska, 01.03.2011
Přečteno 614x
Tipy 4
Poslední tipující: Kars, teniska, James Libustka, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jejda, to byla přímo erosmršť v přímém přenosu :-)

02.03.2011 07:33:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí