zmetcí

zmetcí

Anotace: zmetkům a změti...

Zloději
dneska už po tmě nechodí
ve třetím poschodí
...s autogenem
maj vlasy fouklý fenem
a šmrnclí Havají
pod krkem kravatu
s jehlicí šesti karátů
..v bankách si tykají

Někdo má funkci zas
třeba jen na chvíli
promění polstr kas
s obsahem v motýli
oknem co vyletí
ze země praotce
mám ještě na fotce
úsměv a kudrliny
s našima u mašiny
s vizáží kluka
s pohledem v luka
že půjčil bys mu pětku
a že jich je
..těch zmetků.
Autor zenge, 14.03.2011
Přečteno 510x
Tipy 39
Poslední tipující: Houda, Holis, Mario de Janiero, j.c., Mončík, Jiná, ziriant, la loba, Špáďa, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je jich jako stromů v lese
země česká rozkrade se
jak o závod
nic, jen národ
ten to snese...?
ST!

17.03.2011 13:59:00 | Mario de Janiero

... a přibývají...
doufejme, že se časem částěčně navzájem vyvraždí!
***
J.

16.03.2011 20:32:00 | j.c.

pravdu máš

ST!

14.03.2011 21:55:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí