Prostořeká

Prostořeká

Anotace: kolům mlýnským...

...Prostořeká
a je jí plno kolem
jako řeka... divoká
zas hnána mlýnským kolem
mně rovnou do oka

Co mne čeká?

Prostě stéká
a moje slabost kolen
prozradí
co v mechu a kapradí
se dneska večer dělo
to by se říkat mělo
aby záviděli
slintové od půlitrů
a jejich pózy
frigidní úřednice
s hybridními vozy
a bozi
na nebi
a vítr podnebí
podhoubí lesů
královny plesů
stále to nesu
v sobě jak vzpomínku
vláčenou světem
hozenou do mlýnku
tam někde nad Tibetem
Autor zenge, 08.04.2011
Přečteno 483x
Tipy 32
Poslední tipující: teď už nikdo, Holis, Juan Francesco de Faro, Mario de Janiero, Pablo Kral, hašlerka, la loba, labuť, Mbonita, Doradan, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

znám taky tu prostořekou
vodopády slov z ní tekou
jaká mysl taký smysl
nobelovka za nesmysl...
ST!

11.04.2011 14:55:00 | Mario de Janiero

Opět perfektně semleté. To určitě nebyl větrný mlýn...

10.04.2011 02:20:00 | Špáďa

výborná...
prostořeká deka...

09.04.2011 08:58:00 | šuměnka

Máš toho tam spoustu, dojetí, vtip i poučení. Moc dobrá!

08.04.2011 22:39:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí