Jak to vůbec je?

Jak to vůbec je?

Anotace: Bez anotace...Radši

Nesnášim tě a přitom miluju,
svádíš mě a já si moc slibuju.
Podvádíš se mnou, kdejakou muzes,
šukáš mě jak děvku, na to se vzmuzes.
Co je to vlastně mezi náma?
Parohy měla, každá tvoje mladá.
Pokaždý, se mnou zkončíš,
chci zastavit čas, pokaždý když se loučíš.
Tak co to kurva jedeme?
Můžem a nemůžem bejt bez sebe.
Nechci tě prcat a pak brečet,
Chci víc, než jen při sexu ječet.
Autor DenisseDeSalvo, 28.04.2011
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Eulinka, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doháje! Mluvíš mi z duše :-)))

10.05.2011 14:18:00 | Eulinka

Neřešme formu.Je to kurevsy výmluvný:-)!!!

28.04.2011 23:57:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí