Lehká...rozhodnutí

Lehká...rozhodnutí

Anotace: není třeba anotace..

Stojíš tu ke mně čelem
svlíkáš mě nejen očima.
"Co uděláme s podvečerem,
který teprve začíná?"
Strach na rtech pomalu
tvou touhu rozžíná,
přemýšlíš, co tomu
řekne tvá rodina,
až za pár stovek
vklouzneš mi do klína..
Autor kaaamiiii, 02.06.2011
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: Traste, Nussichoco, Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí