Bádání

Bádání

Anotace: Vášeň, která potěší.

Tvé tělo je nástrojem,
který jsem si již jako malý kluk přál.
Vyměnit ho za luk a šípy já tenkrát chtěl.
Jen kdybych tě tenkrát potkal a studovat tě směl.
Nacházet potají zóny,
které si o slastné potěšení říkají.
Místa, pro která budu tím pravým objevitelem,
co dá jim to, po čem touží.
Místa, která ti jako lákavé vnady slouží.

Být studentem,
jenž touží po lidském bádaní...
Najít skrytou vášeň někde v tvé rozkoši,
jenž mi poslouží k mé slasti,
vylézt až na vrchol..pak rychle padat do propasti.
Žádnou šanci nepropásti.

Dovol mi, zkoumat tě od hlavy k patě.
Až k tvému lůnu rozkoší,
ty moje neodolatelné kotě,
Slibuji..mé bádání tě potěší.

Tak zase zítra..buď prosím připravená.
Na objevování zóny,
po které toužím.
V mé posteli nejlépe stroze oděná,
jako nástroj vášně já tobě sloužím.
Autor B.kaspik, 30.06.2011
Přečteno 599x
Tipy 7
Poslední tipující: LenkaT, kasparoza, CULIKATÁ, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mňam :P

12.08.2018 19:41:49 | LenkaT

Odvážné i trochu romatické ..

01.07.2011 09:19:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí