POVZBUZENÍ

POVZBUZENÍ

Anotace: Žádný zázrak, ani kouzla, též triky. Jen náznak, tak trochu, verši zklouzla, do nádechu sexu - erotiky

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Na tvé chmurné životní štrece
někdy zastav a uměj se přece
Radost není jen koupání v řece
Žij naplno, překonej duševní křeče
Občas vykřikni“bravo!“

Nehleď vlevo ani vpravo
Žij co nejvíce, na plné pecky
sám víš k čemu máš vlohy
Neváhej, nabídni vnady všecky

Není většího prožitku
než když se lidské tělo
v horečné křeči se zmítá
v klíně to lehce až kmitá
Přijde cosi, snad mdloba
a pak zas, v hlavě svítá

Život je hlavně o sexu
Větší rozkoše ani není
Opak tvrdí jen pokrytec
Nežije, živoří, málo ví
ani neví, o čem se mluví
Autor RU 82, 24.07.2011
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí