Pochutnání

Pochutnání

Anotace: rád si pochutnávám na dobrém jídle

Uhodnu, co dobrého uvaříš mi miláčku??
snad láskou obložený talíř k snídani,
v poledne tisíc a jednu sladkou hubičku,
a k večeři rozkoš s vášní před spaním.

Je mnoho laskomin ve tvém jídelníčku,
báječné je to tvoje kuchařské umění
budeme v objetí ležet jako na peříčku
a užívat si chutné milování s líbáním.

Ruce i nohy spleteme v jedno tělo,
a do řady opulentních chodů spojíme,
často se nám to již opakovaně stalo,
nikdy nevíme, kdy s hostinou skončíme.

Tobě jen stačí mi pošeptat sněz si mě,
a hned si tě začnu ochutnávat celou,
jak se červenáš, nespatřím, díky tmě,
ale vnímám tě pro mě prostřenou nahou.

Tak řekni mi, ty můj lahodný miláčku,
kde bych mohl dostat tak skvělé menu,
vždy pak ochucené o čerstvou šlehačku,
když tě vášnivě obejmu a na tebe lehnu.

V noci, pokud probudí mě na tebe hlad,
a pokud třeba nebudeš mít ještě dost,
stačí zašeptat ti do ouška mám tě rád,
a přidáme k tomu euforii a smyslnost.

No, a když jeden druhého konečně dojíme,
s vědomím, že jeden druhého má hrozně rád,
všechno nádobí pečlivě umyjeme a uklidíme,
a pak můžeme dlouho a bezstarostně spát.
Autor casla, 30.07.2011
Přečteno 507x
Tipy 25
Poslední tipující: Maryje..., Psavec, hloubavá, jita.1965, hatlapatla, labuť, Emmelia, Linzerka, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Gourmeta v sobě nezapřeš..
ST!

01.08.2011 13:47:00 | jita.1965

Hehe. :-)

31.07.2011 21:01:00 | hatlapatla

Dobrou chuť,ať vám stále chutná:-)))

31.07.2011 09:20:00 | CULIKATÁ

Tak dobrou chuť! A pozor ať nepřipálíte. :o))

30.07.2011 23:58:00 | Zasr. romantik

mňam

30.07.2011 23:17:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí