Dotkni se!!!!

Dotkni se!!!!

Neboj se a dotkni se mého těla!
Utři krůpěje z tvého čela,
které jsem uviděla......
Říkám Ti,jak moc bych Tě chtěla,
aniž bych dál přemýšlela....
Je to pouhý chtíč,
co poskakuje u mě jako míč!
Tak pojd´už sakra blíž.....

Svlékni mě,líbej mě,hlad´ mě,za vlasy přitáhni,
koukej jak jsem lačná,tak sebou hni!!!!
Nečekej,spojme se v jedno tělo...
Ano,ano.....než povím tobě "čágo belo"...:-D

Vnikáš do mě pevným údem,
záruka žádná ,že spolu budem....
Život je krátký,sex tak skvělý,
někdy holt děláme,jen co bysme chtěli....
Bez lásky.....je to hnus......
Ale již spolu prožíváme společný orgasmus..........
Autor Čakky de la Mura, 01.08.2011
Přečteno 985x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, whiolet, Pythonissa__, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtíč a míč? to už radši znič!

07.08.2011 22:57:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí