BOREC

BOREC

Anotace: Zklamání nebo výhra?

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Teď miluješ bývalého kluka
který o sexu neměl ani tucha
ale jak vešel na sexuální burzu
rázem jeho tělo bylo v kurzu
vzal to však za špatný konec
Byl vášnivý a neúnavný lovec


Bonus:
Účinná léčba
Leže na „psychině“
tvořil verše krásné
Proč uzdraven doma
nepíše už žádné
Autor RU 82, 16.08.2011
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí