Pod maskou

Pod maskou

Anotace: To poslední co někdy zbývá

Svlékni si svou masku,
plnou přetvářky a lží,
a ukaž mi tu krásku,
která se pod ní skví.

Ukaž mi svou tvář,
a všechna ta místa,
pod kterými není lhář,
která jsou stále čistá.

Vždyť jsme všichni tak prostí,
pod tenkou slupkou našich šatů,
poslední přístav nevinnosti,
v království byrokratů.

Ve chvíli, kdy zhasne svíčka,
zasazená v mosazi,
namaluju na tvá víčka,
dvě nahá těla v extázi.
Autor Black Halo, 19.08.2011
Přečteno 409x
Tipy 7
Poslední tipující: Elisha, tato22, CULIKATÁ, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm, pěkná ;)

06.07.2014 16:34:41 | Elisa K.

Mně také, skvělé!

19.08.2011 16:56:00 | CULIKATÁ

To jsem rád. :)

19.08.2011 11:49:00 | Black Halo

Vážně se mi moc líbí!

19.08.2011 11:32:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí