Pocity

Pocity

Anotace: ...

Pomalu vcházím do tvého nitra,
ve tmě je cítit energie,
v obou nám koluje víra,
tvůj hlas dodává sympatie.

Po hrudi sjíždím konečky prstů,
tvůj deh mě hladí po krku.
Život nás připravil na tuto cestu,
vlezli jsme si pod deku...
Autor Gerda, 21.08.2011
Přečteno 512x
Tipy 4
Poslední tipující: katkabloom, Wlistinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí