V ROZTOUŽENÍ

V ROZTOUŽENÍ

Anotace: O PRAMENI ROZKOŠE A ŽIVOTA

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Těla nehybně leží
Nohy stále natažené
Klín obnažen není
Dech rychlý a svěží
Nutkavé již chvění
Tělem se cosi žene
Potřeba naplnění

Vzrušené příjemno
Všechno teď jedno
Touha po ukojení
Silnějšího nic není

Nekrásnější skládanka
Pramen blaha i zrození
To není jen hádanka
Jednoduché leporelo
Div zázrak oplodnění
Snad to ani nebolelo
Autor RU 82, 24.08.2011
Přečteno 678x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí