šepot sadů

šepot sadů

Anotace: kadeřím

Tam za úpatím
jsou mraky z ovčí vlny
a dole lány obilí
úhoři zlatí
v lesích srny
a když pak vítr zesílí
slýchávám šepot sadů
za domem vzadu
tátův lament
praskání z kamen
mámin zpěv
po dvorku v čůrcích
v spárách krev
přes vrata kůže králičí
a děda voní jehličím
(prý za to může borovička)
jo ještě chvilku přivřu víčka
a létám jak ti od peří
nad mou vsí
v lesích
...v kadeřích
Autor zenge, 24.08.2011
Přečteno 375x
Tipy 28
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, šuměnka, ziriant, la loba, hašlerka, labuť, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tam za úpatím
obzor se ztratí
do dáli syta
kde slunce vítá
oblaka v náručí

a kde rúž vypučí...

01.09.2011 10:20:00 | šuměnka

krásné..ST!

25.08.2011 23:15:00 | hašlerka

Připomněl jsi mi pobyt u babičky a dědy na vsi,i ta kůže králičí tam visívala.Milá báseň.

24.08.2011 20:08:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí