cedule exitů

cedule exitů

Anotace: ...cestám a mé budoucí ženě

Když slunce je v zenitu
na obratníku Raka
v červnovým slunovratu
tak vítr jak Manitou
volá mi přes údolí
snad ještě za svitu
dechem svým láká
a mne pod botou bolí
ve městech dlažba umrlá
cedule exitů
a ptáků lety za oblaka
v oku mi plá
a neklid krev zas vaří
a žena řekne lháři
tak běž si zase
a na cesty mi sbalí
a chytne v pase
tak jak to jiná neumí
a šutry v Lhase
i písek pouští
má její vlasy
a lesy zašumí
jejím hlasem
nad souvratí
..ví že se vrátím.
Autor zenge, 05.09.2011
Přečteno 425x
Tipy 44
Poslední tipující: Holis, Houda, Mario de Janiero, Jiná, teď už nikdo, labuť, Juan Francesco de Faro, Donne, CULIKATÁ, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opět klasa :-))

09.09.2011 21:43:00 | Houda

...a cestou se zastav u nás v Třebenicích..
ST!

08.09.2011 14:07:00 | Mario de Janiero

..a já říkám
nechoď nikam
nebo nehraju
ju? :o)))

ST!

05.09.2011 19:51:00 | hašlerka

na létacích dveřích "EXIT"
jednou ven a pak zas tam
správnou kliku správně převzít
a vyřešen je hlavolam
***
Jiří

05.09.2011 16:39:00 | j.c.

Ta je!!!

05.09.2011 16:31:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí