KORÁLKY Z RŮŽENCE SEXU

KORÁLKY Z RŮŽENCE SEXU

Anotace: Inspirován ještě odvážnější básní, nabízím své, skoro nevinné.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

NEVĚRA
To podezření nevěřit
měli bychom zpečetit
Jak? I to už vím
Třeba jen tím,
ty roztáhneš nohy
a já jako mnohý
zlíbám ti klín

MÉNĚ FANTAZIE
Žena svůdně leží na loži
Však nechystá se k souloži
jak asi hned každý tuší
Jen si léčí - nemocné uši

NEODOLATELNOST TĚLA ŽEN
Dívka kdesi ve křoví
Co dělá? V dřepu močí
Děj dál, normě se bočí
Nemohl jsem odvrátil oči
Stál, jak voják na stráži
Jen civěl, co klíny dokáží
Autor RU 82, 08.09.2011
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí