Ásan

Ásan

Anotace: ..józe,mojí koze a soutěžím.

Má svatá prostoto
v soutěžích poroto
kde de vo to
ž e m e z i o s m o u a d e v á t o u
zazpíváš prostatou
v pozici Ásan

..vysoký jasan
vysoký jako já
přeskoč...

Což o to
víš Otto
o kolik de?
Jsou značky na mýdle
a z tvářích vymydlených
trčí štěstí
jak maso z žemle na náměstí

Prý z výhry ukrojí
potřebným
co v loji jsou
po větru jak v roji
nese se s noblesou
z funglových mobilů
šušńáky drobilů
na háky antén televizních
v přestávce žízni
v počasí sivém
dej vale europivem.
Autor zenge, 08.09.2011
Přečteno 336x
Tipy 28
Poslední tipující: Mario de Janiero, Holis, teď už nikdo, Houda, BArBArKO, la loba, CULIKATÁ, Psavec, Juan Francesco de Faro, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z vysokého jasanu
seskočil jsem na pannu
velice jsem o to stál
bohužel už nevstanu...
ST!

11.09.2011 18:41:00 | Mario de Janiero

jasan!
když tě čtu tak jásám :o))

ST!

08.09.2011 20:01:00 | hašlerka

Zpívat s prostatou to nejde
sám jsem zkoušel s ní báseň dát
a i když báseň byla krásná
doktorka se začala mi smát
to popsal jsem ve své povídce - zpovědnici:
Jak mne přijímali v nemocnici

ST!

08.09.2011 19:24:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí