KORÁLKY Z RŮŽENCE SEXU 2

KORÁLKY Z RŮŽENCE SEXU 2

Anotace: Jen některé církve nesmyslně potírají publikování sexu.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

VZRUŠENÍ
Tvářit se stále jen nevinně
když ruka spočívá již na klíně
Chce to pohyb! A ne líně!
Pravda není jen ve víně!
Může být i jinak příjemně
Nebo zdá se to jen mně?

LIDOVÁ
Objevil se zase další tvor
nemající smysl pro humor
Až budu jen vzpomínat na tě
snad to nebude napínat gatě

MODLITBA MUŽŮ
Ženy jen oblé
nebo i oblejší
k tomu chléb vezdejší
dej nám dnes ó Pane
Ostatní bude vedlejší
Hlad, vášně ukonejší
Uvidíš, co se pak stane
Autor RU 82, 09.09.2011
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: danav
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí