11. Září FUJ DVOJČATA (nejlépe pod peřinkou a sex)

11. Září FUJ DVOJČATA (nejlépe pod peřinkou a sex)

Anotace: OSTRÝM ZRAKEM ORLA SKALNÍHO

Mít tak vaše končetiny
nelétal bych do výšiny
držel bych se při zemi
když vidím ty zříceniny
zmazal bych se sazemi
vaše mozky
stavěj kostky
do oblak
zlato v sklepích skladujete
říkáte mu mrakodrap
ještě že jsem blbý pták
na střechy vám můžu srát
přestanete si snad lhát
i s bublinou se může stát
až vyskočíte z oken domů
křídla mé si tajně přát
Autor BArBArKO, 11.09.2011
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí