časemplavec

časemplavec

Anotace: ...smrti a Mesiášům

Jsem myslí často
časemplavec
bez červích děr
a divnejch strojů
ač nejsem znalec
tak můj palec
háknut byl kdysi
do postrojů
ořů snad armád
všeho světa
býval jsem tulák
a smrt z bojů
byla v mém těle
větrem seta
brával jsem matkám
v polích syny
máčel slzami zástěry
na nohou lehké baleríny
v tlumoku černé tempery
a bílým psaním
zvěstoval jsem
pomíjivost plahočení
a kříže z dlaní
přesto dal jsem
i v kleče vysvlečeným
vlekl jsem pouští
k studnám žízeň
s lehkostí chodil po vodách
žehnal jsem vesnou
dobrou sklizeň
brousil jazyky
nebe vah

Pro Tebe taky
budu vrah!
Autor zenge, 14.09.2011
Přečteno 386x
Tipy 32
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, hašlerka, Zasr. romantik, BArBArKO, teď už nikdo, René Vulkán, Hazentla, Dota Slunská, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lákal mě jeden mesiáš
když se k nám dáš
tak neprohloupíš
stačí když svědomí se vzdáš
a všechno ostatní si snadno koupíš...
ST!

16.09.2011 19:54:00 | Mario de Janiero

krása...ST!

15.09.2011 20:06:00 | hašlerka

uf uf... moc mi to kecá.

15.09.2011 15:55:00 | Hazentla

To je zase nálož...uf

15.09.2011 09:07:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí