ohřejváček

ohřejváček

Anotace: ...dnům,důchodům a Rýzmburku

Nosívám v šosu ohřejváček
a v zadní kapse lulku
s tabákem sáček
v placatce rumu půlku
světem se placatím
z útulku do útulku
za těch pár kaček
když vyhraju bulku
koupim si šutr z Rýzmburku
konopný lano vod Hamburku
zahanben žmoulajc
chleba kůrku
vstříc černým pátkům
..sobotám
kol krku omotám
to lano z loděnice
spojený s tímhle kamenem
pak vykasám si nohavice
a slepým ramenem
kde slyšíš racků skřeky
rozreju hubou
dno tý řeky.
Autor zenge, 15.09.2011
Přečteno 455x
Tipy 32
Poslední tipující: Donne, Holis, jitka.svobodova, Mario de Janiero, Psavec, la loba, Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, BArBArKO, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne skvělé!

19.09.2011 12:35:00 | Donne

léčivé bahno polykám
se sumcem si potykám
dohořela svíce
co chtít ještě více...
ST!

16.09.2011 19:58:00 | Mario de Janiero

hraješ si krásně...se slovy

ST!

15.09.2011 20:10:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí