kandelábry

kandelábry

Anotace: ....Vénovi C. pepictví a pajzlům.

Kde jsou ty putyky
se stoly z dubu
v halasu zakouřený?

Šťabajzen dotyky
a z vyražených zubů
mozaiky vyzdobený?

U Dejlů v Rybný
v Platnéřský Batalión
hampejzy v Libni
a nad tím vším zvon
flamendr marš
vyhrává ránem

..my v roztrhaném
pliveme na zem.

Kde jsou ty časy starý
s rambajzem flašinetů
pod kandelábry
zhasli jste do jiných světů
bez vůně petroleje
ponocných s pěnovkami
fiakrů u aleje
a čorek pod krovkami
as s prámy dole v Podolí
odpluli s vůní cibulí.
Autor zenge, 07.10.2011
Přečteno 466x
Tipy 32
Poslední tipující: Donne, teď už nikdo, la loba, Mbonita, Zasr. romantik, Mario de Janiero, hašlerka, labuť, René Vulkán, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zase "pecka".ST

11.10.2011 21:36:00 | Donne

Mým domovem bývala putyka
kde je ten čas
nějak to utíká
kde jsou ty putyky
páni je sežrali...
ST!

08.10.2011 11:30:00 | Mario de Janiero

Žižkovu a Libni raději se vyhni :o))....ST!

08.10.2011 10:39:00 | hašlerka

ST z Libně do Krumlova

08.10.2011 00:14:00 | Špáďa

betálné verše z cajzlu.. :-)

07.10.2011 23:31:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí