Znovu se setkat

Znovu se setkat

Anotace: Pokušení

Mám chuť tě líbat,
tvé rty jsou z kamene.
Strčit ti tam jazyk, ach lásko!
Pomoct si ze samoty,
pocítit jak splyneme...
vše smažeme...
jeden druhému propadneme...
Autor gaggy, 16.05.2006
Přečteno 884x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí