Jarní nálady

Jarní nálady

Anotace: Jako dva obrazy ve tmě spolu v jenu osobu splyneme...

Když noc ještě není pozdní
a nám se nechce spát,
jdou na nás nálady jarní,
šeptáš nechci se už bát.

Pak jako dva obrazy ve tmě,
spolu v jednu osobu splyneme,
Nevíme kde je nebe, kde země,
ve stínu tmy se jistě najdeme.

Až do světla ranního slunce,
držím tě v náručí a je to krásné,
už nejsem Cidlina bez Chlumce,
najednou vše je mi tak jasné.
Autor Arakkis, 27.05.2006
Přečteno 669x
Tipy 2
Poslední tipující: capouch
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Ach ta jarní nálady:-)..hezká!JInak díky za komentář.

01.06.2006 21:07:00 | Niké

...jak peklo bez nebe a květina bez slunce
jak ryba bez vody a Cidlina bez Chlumce...

28.05.2006 22:52:00 | vampire´s princes

pekna:)

27.05.2006 15:34:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí