O celibátu

O celibátu

Anotace: Chtíč je daný geny

Jazyk protnut piercingem
Zahalila hostie
V ruce CD se Stingem
Na faráře dosti je

Křtil tu dívku před léty
Boží cestou chtěl ji vést
Teď však rudé má rety
V triku zbraně číslo šest

Po bohoslužbě
když v sakristii schoval kadidlo
to děvče se mu samo nabídlo
on žádnou šanci přec ji nesměl dát
vždyť dvacet let už drží celibát.

Tak ji vyštval z kostela
Netvářil se příznivě
Řek jí to se nedělá
Pak ji nazval hanlivě

Ona s brekem utekla
Nezbylo tu po ní nic
On se s brekem probouzí
Taky touží stále víc

Po bohoslužbě
Když v sakristii schová kadidlo
By děvče nějaké se mu nabídlo
Ač žádnou šanci přec by nesměl dát
Po zkušenosti dal by ji teď rád
Autor Jindibi, 31.05.2006
Přečteno 610x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jsem tu mládětem,a pročítám si talenty..A Tvůj je úžasný..

04.06.2006 19:24:00 | reklamaNAsny

Mně také:-)

01.06.2006 19:40:00 | Silent Storm

mně se to fakt líbí:) 1oo%

31.05.2006 15:08:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí