V noci...

V noci...

Anotace: ...opět jedna o noční vášni :)

Víčka se klíží pod rosou k ránu
Těla tmou doběla pokrytá
Obrazy málem dnes vypadly z rámu
Polibků proud po hrstech počítám

V nejhlubších tůních, řekách i loužích
Horké rty, mrazí mě v zápěstí
Dál tělo po těle zoufale touží
Dlaně svou cestu ladně si proklestí

Víčka se zavřou, až rosa je pokropí
Tvář do polštáře se vnoří
Květy se rozvinou básníkům do klopy
Sny usnou v objetí moří
Autor Jn.s, 02.06.2006
Přečteno 1040x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...ta je tak krásná
beru si ji dnes do spaní...

02.06.2006 23:42:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí