Chtíč

Chtíč

Anotace: ...

Chtíč

Když spící touha procitne
Náhle jak změněná
Já se cítím jako v ráji
Tebou jsem omámená
Já se cítím jako dítě
Jež dostane hračku
Místo toho přijdu domů,
S klidem zapnu pračku

Cítím touhu
Chvěju se
A nic nedám znát
Chci teď ležet u Tebe
Chci se s Tebou smát
Chci být Tvojí velitelkou
Chci mít navrch nad Tebou
Mé oči jsou přivřené
A nohy už mě nezebou

Chci mít Tě jak má žena muže
Divoce Tě drásat
Líbat Tě jak člověk jen může
I se něžně lísat
Chci užívat si bez zábran
A poznat nepoznané
Chci být Tvou paní bez zábran
A též Ti říkat pane

Dýchám už jen přerývaně
Stále myslím na Tebe
Toužím po Tvé přítomnosti
Teď už vím, že chci Tebe
Miluju sex, přestože
Jsem mnoho mužů neměla,
S kým spím, toho se nezbavím,
Ti chtějí znovu do těla….
S kým spím jednou,
Chce podruhé,
A potřetí a častěji,
Ale já se na něj pouze
Tajemně pousměji

Teď chci Tebe, to já vím,
Přesto se za to stydím,
Skrývám v sobě touhy své,
Pronikavé, bodavé,
Probudil jsi ve mně lvici,
To málokdo dokáže,
Být s Tebou sama tak snad
Jazyk se mi rozváží
Touhou duní tělo moje,
Jsi čaroděj, má touha
Ukázaly mi jak noc
Je bez Tebe moc dlouhá.
Nechci víc než Tvoje tělo, jsi zvíře ohnivé
Já žiju v komnatách chtíče, touhy vášnivé.

Když vyznávám se z chtíče, cítím pořád Tvé doteky,
Neovládám tělo své, mám rozumové úleky.
Vždy říkala jsem: nikdy nic se zadaným mužem,
Teď snad bych si dala říct,
Tenhle mě balit může.

Nikdy jsem jiného nechtěla, než co mám doma v posteli,
A teď náhle zasáhla mě rána prudká od střely.
Chvíli mám pocit nenávisti
A chtíč bych v sobě zabila,
A v další chvíli chutí na sex
Bych Tě snad umořila.

Jsi víc než vítr,
Míň než voda, je to touhy vzácná shoda,
Musím dát si pauzu od Tebe
Ať nemyslím už na Tebe…

Prosím, nechoď mi na oči,
nebo Tě snad rozdrásám,
nebo snad pás cudnosti
já kolem sebe opásám,
jsi samec, po kterém toužím,
kvůli kterému se soužím,
slzy lásky prolévám,
srdce papíru vylévám.

Jsi pro mě pouze samec jen,
Jsi z mých snů pouze jeden sen,
Kéž v míře platonické udržím
Svou touhu jež v sobě vařím

Kéž nebudu se s tebou laskat
Kéž nebudu Tvé tělo drásat
Kéž nebudu u Tebe…
Ať už mě tělo touhou nezebe!

Kéž zapomenu na svá přání,
Kéž na moment jsem Tvojí paní,
Proč si přeju obojí –
A kéž můj vztah to ustojí.
Kéž není platonická láska
Kéž není to jen se sobectvím sázka
Když toužím po Tobě víc a více,
Milovat se ve víru svíce.
Autor Ammazonic, 30.06.2006
Přečteno 1135x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

bum

17.10.2007 16:46:00 | blue

Mnoho slov, ale je v tom něco, co mi u jiných dam chybí.
Takže milá lvice, atˇVám dlouho hoří svíce.

11.07.2006 22:25:00 | sinor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí