Návrat snů

Návrat snů

Anotace: Opět jsem blíže Tobě a Ty to víš.

Do lesa tmavého
odvedu duši tvou
do ticha mého
kde spoutám ji čtyřmi provazy
uprostřed mýtiny
které se ještě noha nedotkla
a ani nedotkne.

Tam nahotu tvoji odhalím
pro výdech nedočkavý.

Tvé tělo spatří
oči mé
až dotknou se studu tvého
pohledem
co setře červeň tváří
neboť kousek po kousku
tvou duši bezbrannou
vypijí rty paměti
hltavě a nenasytně.

Mech ochladí
a ztiší slast
v splynutí dvou těl.

To stane se
omegou prvého snu.
Autor Jan Urban, 07.07.2006
Přečteno 813x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle milování má duši... jak skvostné...
a děkuji za komentář i nádherný verš F.V., nyní už mu rozumím...

10.07.2006 20:39:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Jujda...ta je... :-)

07.07.2006 08:05:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí