Běžte do piky :( nadrženci :)

Běžte do piky :( nadrženci :)

Anotace: ehm ... :)

Když tak na tebe myslím... zrovna si malého čistím
Když sme spolu...chci víc...než si zrovna beru
Sakra babo... chci sex... pusa?seru!!!
Postel nám bude malá,,,holka mrštná,vůbec stará

Chci cítit tvoje ústa,doteky
V tobě jak zarůstá,na věky
Pomilovat svoji krásku
Pomilovat né jen lásku

Stejně půlce lidí jde jen o to
Tak když už?dám co proto
Prej jen užít
Huš!!! holoto...!

Nevím jestli jenom svedu
Jedno ,, zezadu ,či zepředu
Cit se potom objeví
To už je pak v prdeli

Proto takej nebudu
Nechcu si říkat ,vole!
Dám si raděj na hubu
Sex,,,už v jednom kole :D
Autor Matu, 14.07.2006
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oh..děkuji :( ... tak hloupá hlava no

16.07.2006 17:14:00 | Matu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí