Nymfomanka

Nymfomanka

Anotace: chichi... :)))

Oděna do své nahoty zas plazíš se po kolenou,
dávno znám tvůj svůdný pohled s leskem v očích,
žadoníš, chceš to hned tady a teď, než smysly zapomenou,
ve víru chtíče tvé myšlenky se točí.

Po svých lačných rtech jazykem slastně kroužíš,
prsty si nestydatě zajíždíš do vlhkého klína,
ukojit dnes ten svůj chtíč, už podesáté toužíš,
na to nejsi holka zas ty nikdy líná.
Autor tuleby, 22.01.2005
Přečteno 3547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

nechutny
dobry basen tho

22.01.2021 20:51:36 | vaginalover123

Jo, kočky se rády olizují nad sladkým mlíkem.

01.09.2007 23:27:00 | jehlaspichlas

jo,hodně vostrá:o)

22.07.2007 19:25:00 | shaakti

perfektní..vážně jo!!!..;-)

21.07.2007 21:05:00 | Dindane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí