Ten, který se pamatuje

Ten, který se pamatuje

Anotace: no comment

Ten, který se pamatuje

Není krásnějšího okamžiku,
než být s osobou,
která je tebou milována.

Není krásnějšího okamžiku,
než se s ní probudit
do krásného rána.

…snad jen, byla-li ji zcizena panenská blána
a tys byl první,
kým byla milována!
Autor P.W.N., 24.01.2005
Přečteno 2587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí