SLADKÝ SEN

SLADKÝ SEN

Anotace: Jen tak pro ...

Už je venku vše,co bývá skryté
jen se dotknout a je sen
proměněn v čin prožití
opravdový i s koncem

Náhle ruka hladí teplem
cítím dotyk na svém těle
krev se tlačí s hora dolů
tlak mě mění v tvrdý stroj

Už je velký jako obr
dál se děje tvoje hraní
potom přijde překvapení
ruka končí svoji práci

Ted se cítím jako v ráji
ústa celá hrají,dokonalou premiéru
s jazykem se doplnují
silně sají moje mužství

Celé tělo hoří vášní
hladíš všude kde to cítím
přestávám se kontrolovat
už mě v srdci zasáh on
jde se kouknou na svět

Pouštím celou svoji vášen
tělo v křeči cítí slast
v hrdle teče lásky nápoj
konec krásný
sen se stal
Autor Miroslav Deadhead, 31.12.2006
Přečteno 848x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Aký rým?
Trebárs dej tam trochu pepře
ať se vzepře
a pridaj aj kód? Hul ho !
Trochu erotiky do toho milování

01.01.2007 17:53:00 | Luboško

téma je dobrá
technické prevedenie tiež ale zdá sa mi príliš opisné
a bez vhodných metafor a bez rýmov nedáva potrebmú
šťavu
Skús sa s tým viac pohrať asi ako ona s ním
a pridaj aj rým a trochu humoru

01.01.2007 17:44:00 | Luboško

kraaasnaaa...libi...

31.12.2006 20:27:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí